img
img

CANIM BENIM

arabialainentäysveriori, 155cm, rautias
syntynyt 20.04.2011, täytti 3v. 20.05.2011
(oma ikääntyminen)
tuotu Turkista, kasvattaja Muhamed Al-Shakur
omistaja VRL-10356

estepainotteinen, kilpailee 130cm tasolla
kilpailut ja valmennukset »

00.00.2012 s. Varsa Varsanen (e. Tamma tammanen)

Canim Benim (turk. Minun Kultani) eli Ben on ensimmäinen tuontihevoseni ulkomailta. Olin lomamatkalla Turkissa perheen kanssa ja kävimme tutustumassa paikalliseen arabisiittolaan. Samalla viikolla oli syntynyt rautias arabiori, jota kutsuttiin canim benimiksi. Ihastuin oitis varsaan, minun olisi saatava se. Niimpä se nimettiinkin Canim Benimiksi. Kun perheeni lähti takaisin Irlantiin, jäin vielä Turkkiin asumaan siittolan tiluksille ja autoin tallitöissä tutustuen varsaani. Benin ollessa siinä iässä, että sen pystyi erottamaan emästä kuljetin sen Irlantiin kanssani.

Ben on oikea mammanpoika, joka mielellään puuhailee kaikkea kanssani ja kulkee tyytyväisenä mukana. Se on hyvin tyypillinen arabi luonteeltaan, kiltti ja helppo käsiteltävä sekä todella kiintynyt emäntäänsä. Jos Ben on tarhassa ja kävelen sen ohi, se juoksee vierelläni niin pitkälle kuin pääsee ja hirnahtelee iloisesti. Lisäksi se oppii uskomattoman nopeasti asioita ja se olikin sen vuoksi todella miellyttävä koulutettava - ei tarvinnut rautalangasta vääntää.

Harjailusta ja muustakin näpräilystä Ben pitää. Satuloiminen sekä suitsiminenkin onnistuu suht helposti, lukuunottamatta pientä pullistelua.


    i. Al Shakur Abidin     ii. Erim the Fast     iii. Kamil Kaplan
    iie. Hediye
    ie. Güle Güle     iei. Muhte?em
    iee. In'Am Al Shammas
    e. Güzelim El-Mofty     ei. Kahraman     eii. K?ral
    eie. El-Mofty Al'oush
    ee. Nebahat     eei. Galip
    eee. Jalila El-Mofty

-

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable.
Kaikki sivuilla esiintyvä materiaali on tallin omaisuutta, ellei toisin mainita.
Hevosen kuvien © KKJ